Mik azok a dolgok amikre figyelni kell az Eb őr telepítésekor?

Az eb őrző rendszer telepítésekor általában több hibát is el szoktak követni az emberek és ennek következményeként nem működik megfelelően a rendszer.

Ügyelni kell az antennavezeték megfelelő elhelyezésére. Ez azt jelenti, hogy mindig egy hurkot kell vele képezni, ha azt szeretnénk, hogy a nyakörvi vevőegység jelezzen a kutyának az adott területen.

Ha csak egy oldalt, pl. az utcafrontot szeretnénk védeni a rendszerrel, akkor a beltéri egységtől elindulunk a vezetékkel az utcafronti oldal egyik széléig. Majd a kerítés tövében végig vezetjük az utcafronttal párhuzamosan, amikor elértünk a másik széléig, ott visszafordulunk a vezetékkel és a másik vezetéktől beljebb 1,5-2 méterrel hozzuk vissza a vezetéket. Majd amikor visszaértünk az utcafront első széléhez, onnan már rátekerjük a másik vezetékre ezt a vezetéket és így jutunk vissza a beltéri egységhez. Itt a két vezeték végét csatlakoztatjuk a beltéri egységbe. Itt egy kép az elmondottakról:

utcafront

Ha a bármilyen fémháló kerítésünk van akkor az antenna vezetéket ne vigyük el arra felszerelve, vagy annak közvetlen közelében! Ajánlatos elhagyni itt is 1,5-2 métert és a kerítéstől a telek közepe fele ennyi távolságot elhagyva ott elvinni a vezetéket.

fém háló

fem-halo

Ott ahol mindenképp el kell vinnünk a vezetéket, de nem szeretnénk elzárni azt a területet a kutyánk elől, azon a részen a két vezetéket sodorjuk össze, így kioltják egymás jelét. Ilyen lehet például ha több külömböző pontot szeretnénk védeni a kutya elől.

tobb-pont

Nézze meg az eb őr kínálatunkat és vásároljon profi, hozzáértő csapattól a következő linkre kattintva:

Kattintson ide   nyíl   Eb Őr kínálat a Benoshop webáruházban